perjantai 17. toukokuuta 2013

CANDLEPOWER SOCKS JA BACK TO 80´s VALMIINA


MALLI: CANDLEPOWER SOCKS by EMMA ANTUNES
LANKA: ITSEVÄRJÄTTY NALLE, MENEKKI 100g
KOKO: 38 /S
PUIKOT: KNITPRO CUBICS 2,5mm


Tykkään tästä sukkamallista tosi paljon.Näitä oli kiva neuloa kun mallikerta oli sen verran yksinkertainen että sen oppi heti ulkoa ja silti sai näin nättiä aikaiseksi. Lisäksi tykkään siitä että tämä mallineule on sen verran napakkaa että se pitää sukat paremmin kuosissaan eikä sukat veny muodottomaksi käytössäkään. Ainakin minulla kun käytin melko pieniä  puikkoja lankaan nähden niin sukka on tosi napakka ja ei veny ja vanu joka suuntaan. Seuravalla kerralla luon varmasti silmukoita ohjeessa olevan isomman koon mukaan ja kokeilen minkä kokoinen sukka siitä tulee. Nämä olisi saaneet olla ehkä hitusen leveämmät omiin jalkoihini.


Lähikuvaa sukan varresta. Eikö ole kiva neulepinta ?


Ja sitten siskontyttöjen takkiin. Neuloin taas ihan omasta päästäni tällaisen stressinpurkuneuleen. Takki neulottiin ylhäältä alas ja en laittanut tähän langan koreudesta johtuen mitään ylimääräisiä koristeita. Tein sisäänotot vyötärölle ja siinä kaikki.


Takissa on saalikaulus. Ajattelin sen olevan mukava tällaisessa pehmoisessa ja pörröisessä takissa kun se lämmittää niin mukavasti niskaa.


Vyötärön sisäänotot on sekä etu- että takakappaleissa. Olen huomannut että tämä tapa sopii parhaiten suurimmalle osalle meistä tytöistä ja naisista vartalonmallista riippumatta.


Lankaa jäi joitakin keränloppuja ja mietinkin nyt saisiko niistä vielä vyön neulottua takin kaveriksi. Voi olla että delegoin vyön neulomisen jollekin tytöistä. Sen kun voi neuloa isoilla puikoilla ja ainaoikeaa. Juuri sopiva pikku projekti jollekulle heistä.


Tässä on yksi projekti joka on pyörinyt kässypussissani jo jonkun aikaa ja aion neuloa sitä nyt ahkerasti valmiiksi. Olen antanut itselleni komennon että ennen ei uusia huiviprojekteja aloiteta ennen kuin tämä on neulottu valmiiksi. Ihqulankani jota sain lahjaksi joutuu nyt hetken odottamaan että saan tämän aikaisemmin aloittamani neulottua.


Jotakin on sentään ollut ihan pakko aloittaa tälläkin viikolla. Tarvitsen kesävaatteita ja tässä on yksi aloitettuna. Joji Locatellin suunnittelema neuletakki Ecuador josta postailen myöhemmin kun olen päässyt ( toivottavasti ) hitusen pidemmälle. Lanka on Holst Garnin Coastia.
Lähetä kommentti