sunnuntai 25. marraskuuta 2012

TUMPUT KÄRJESTÄ ALOITTAEN

OPPIMANI UUSI TAPA NEULOA TUMPPUJA. OPIN KÄRJESTÄ ALOITETUT TUMPUT NEULOESSANI MUIKKUSET LAPASIA. MUIKKUSET LAPASTEN MALLI LÖYTYY KIRJASTA KAIKKI LÄHTI LAPASESTA JA TÄÄLTÄKÄRKI ALOITETAAN IHAN SAMOIN KUIN SUKISSAKIN. TÄSSÄ MALLISSA ON KÄYTETTY PIKKU NELIÖN AVULLA MUOTOILTUA KÄRKEÄ, MUTTA MIELESTÄNI IHAN TAVALLINEN SILMUKOIDEN LUOMINEN KUMMALLEKIN PUIKOLLE TOIMII IHAN YHTÄ HYVIN.
SITTEN VAIN LISÄTÄÄN SILMUKOITA REUNOISSA KUTEN SUKISSAKIN. KOKO KÄRKIALOITUS ON IHAN SAMA KUIN SUKISSA.NEULOTAAN KUNNES KÄMMENOSA ON TARPEEKSI PITKÄ JA TULEE AIKA TEHDÄ PEUKALON REIKÄ JA KIILA. PEUKALON  ENSIMMÄISELLÄ REIKÄKERROKSELLA PÄÄTELLÄÄN PARI SILMUKKAA SIINÄ KOHDIN MIHIN PEUKKUREIKÄ TULEE, ELI  MUUTAMAN SILMUKAN PÄÄHÄN OIKEASTA TAI VASEMMASTA REUNASTA. TÄSSÄ  REUNAAN JÄI 4s, SITTEN PÄÄTELLÄÄN 2s.
TOISELLA REIKÄKERROKSELLA LUODAAN SEN VERRAN LISÄÄ SILMUKOITA MITÄ AJATELLAAN PEUKUN YMPÄRYSMITTAAN TARVITTAVAN NOIDEN KAHDEN LISÄKSI MITÄ ED. KERROKSELLA PÄÄTELTIIN PEUKKUSILMUKOIKSI. TÄSSÄ  LUOTIIN 14s.KIILAKAVENNUKSET TEHDÄÄN JOKA 3.s KERROS. 1.KAVENNUSKRS JOS PEUKALOSILMUKOITA ON 14 KUTEN OMASSA TYÖSSÄNI: SSK, 10 o, 2oYHT. 2. KAVENNUSKRS: SSK, 8o, 2oYHT .JOKA KAVENNUSKERROKSELLA VÄHENEE OIKEIDEN SILMUKOIDEN MÄÄRÄ KAVENNUSTEN VÄLISSÄ KAHDELLA. JATKA KIILAKAVENNUKSIA KUNNES KAIKKI YLIMÄÄRÄISET PEUKALOSILMUKAT ON KAVENNETTU POIS.KIILA VALMIINA. TÄSTÄ SIIS VAIN POIMITAAN PEUKKUSILMUKAT JA NEULOTAAN PEUKALO IHAN KUTEN MUISSAKIN LAPASISSA.

OLEN NIIN INNOISSANI TÄSTÄ TAVASTA ETTÄ MINULLA ON PEUKKUJA VAILLA VALMIITA MUIKKUSIA TÄÄLLÄ 2 PARIA.Lähetä kommentti