perjantai 7. kesäkuuta 2013

PAKKO ALOITTAA TUOSTA VAALEANPUNAISESTA...ROCIO

Ecuadorista puuttuu hihat, Clandestine-sukat kesken samoin Aime- ja Fylleryd-huivit ,mutta kun tuo lanka houkuttelee ihan tuossa vieressä niin ei sitä kestä katsella ilman että on pakko hypistellä ja antaa periksi.


Voisitteko itse vastustaa ???


Annoin siis periksi ja Jojin Rocio pääsi aloitukseen eilen.Ei pitäisi pitää noita varastossa olevia lankoja näköjään liian lähellä kun ne ihan pakottavat uusiin hommiin.
 Tässä kuuman päivän tärkeät: neulomus ja mehua niillä mennään siihen asti kun illemmalla vähän viilenee ja jaksaa ajatella jotakin ruokaakin..huh mikä hellejakso. Olen maanviljelijöiden lapsenlapsi ja tottumuksesta aina ajattelen asioita heidän kannaltaan. Nyt tarvittaisiin vähän jo vettä että kaikki kasvaisi pelloissakin kunnolla, liian kuivaa ei saisi kestää näin kauaa. Toivon siis virkistäviä sateita taas väliin.
Kuten muuten huomaatte tuo keittiön pöydällä oleva valkoinen "pingotusalustani" on kisujen käskystä jäänyt heidän nukkuma-alustakseen. Pöydälle paistaa koko päivän aurinko ja on lämmin paikka päiväunille, joten pehmuste luonnollisesti on paikallaan, kuka sitä kovalla pöydällä voi nukkua? Hemmottelenkohan noita muruja liikaa  ja onko se yleensä mahdollista??


Tässä kuuman kesäpäivän tuotos. Sain aikaiseksi vaivaiset kolme mallikerran toistoa tuota takakappaletta. Kaikenlaista tuli aina väliin ja piti taas jättää käsityö hetkeksi syrjään. Kiva pitsi tuo takakappaleen pitsi. Olen neulonut mallin kerran ennenkin ja se takki meni lahjaksi mieheni siskolle. Tämän aion nyt pitää itse ja tykkään mallista kovasti. Linkistä pääsee taas Ravelryyn kurkkimaan tuon takin tietoja, mutta tässä kuva siitä.


Sitten vielä kuvaa kauppiaan vaimona olemisen kivoista puolista. Kauppaan oli jäänyt viime viikonlopusta myymättä kolme kimppua ruusuja ja mies toi ne minulle mielenvirkistykseksi. Katsokaa kuinka komean ruusuasetelman niistä sai aikaiseksi !


Ihania ! Tykkään keltaisista erityisesti . Toivottavasti kuva ilahduttaa myös teitä : ) Hauskaa päivänjatkoa.
Lähetä kommentti