lauantai 4. toukokuuta 2013

PINGOTUSTA JA IHANIA TULIAISIA


Tilannekuvia Leaves of Grass "huivin" pingottamisesta. Siitä nimittäin tulikin päiväpeiton kokoinen ! Läpimitta on 2m .


Mallineuleesta ei kauheasti saa selvää kun vanha alustana toimiva päiväpeitto on myös valkoinen. Yritän kyllä saada tänne mallityttöjä poseeraamaan huivin kanssa jotta saataisiin parempia kuvia. Malli on nimittäin todella kaunis.


Pingotuspuuhissa meni koko aamupäivä kun märän villan ja pingotusrautojen kanssa touhuamista lattiantasolla hankaloitti tämä huono konttauskestävyyteni. Viimein onneksi sain nuo raudat ja neulat jotensakin paikoilleen.


Laitan mukaan vielä näitä olohuoneen lattialla lepäilevän peittoni kuvia. Näistä saa parhaan käsityksen kuinka iso tuo todellisuudessa on.Ja sitten ihaniin tuliaisiin mitä sain neuleystävältä joka kävi Virossa . Sain esittää toiveen mitä lankaa olisi mukava saada tuliaisiksi ja toivoin Austermannin Merino Lace- lankaa ja sain sitä ihanaa valkoista 10 kerää ! Tuhannet kiitokset Riikalle <3 Neuleväsymykseni loppui saman tien ja illalla oli ihan pakko kokeilla uutta lankaani ja aloin neulomaan siitä huivia.


Katsokaa ja kadehtikaa mitä keriä, eikö näytäkin ihanalta ! 


En millään olisi malttanut mennä  yöllä nukkumaan, oli tätä niin kiva neuloa.


Lanka on ihanaa ja todella riittoisaa. Saan tästä määrästä vaikka kuinka monta huivia. Todella anteliaat tuliaiset.  Olen onnellinen neuloja.


Pehmoista ja ilmavaa.


Siskon villatakki on hihojen neulomisessa. Teen hihat pyörönä. Kaarrokkeet neulon taas lyhennetyin kerroksin.


Virkkaillutkin olen välillä. Yhtään en tiedä mitä on paloista tulossa....riippuu paljonko niitä tulee valmiiksi. Sekoilen siis taas kaikkien projektieni kanssa ihan niin kuin ennenkin ja toivotaan että valmistakin tulee taas saatua aikaiseksi.
Lähetä kommentti