perjantai 4. tammikuuta 2013

SALMIAKKIMETSÄLahjateemalla siis jatketaan. Yksi lahjottavista tulee saamaan Tiina Huhtaniemen suunnitteleman puseron nimeltään Salmiakkimetsä. Olen modifioinut kokoa ylöspäin, eli siis tehnyt vähän laskelmia silmukoiden suhteen. Alkuperäismallissa koot loppuvat jo rinnanympärykseltään 85cm kohdalle ja sehän ei riitä kuin pienille lapsille joten suurensin kokoa tarpeeni mukaan. Tarkkaa kokoa en vielä viitsi tässä vaiheessa paljastaa etten paljasta lahan saajaa samalla.


Mielestäni puserossa on kauniita yksityiskohtia. Salmiakkikuvioitakin modifion vähäsen. Tein nyppyjä mallissa olevan keskikuvion sijaan. Se taas johtuu perheemme sisäpiirijutuista. Kun jaksaa neuloa toisille nyppyjä lahjoihin se merkitsee välittämistä. Tämä on meidän juttuja ja liittyy kai lähinnä tuohon valmiuteen nähdä toisten iloksi vähän ylimääräistä vaivaa. Lahjan saaja tietää kuitenkin nyppyjen merkityksen ja se on tärkeintä. Kovasti rakas on <3 Lanka on Cascaden 220 Woolia ja puikot KnitPro Cubicsit 5mm.


Rocky Coast Cardigan odottaa lankatilausta tässä vaiheessa...ja Iðunn on puoltatoista hihaa ja reunojen viimeistelyä vailla.

Lähetä kommentti