maanantai 7. toukokuuta 2012

KISAKATSOMOSSA HOMMAT ETENEE HYVIN

 Kevätvilluri on tullut valmiiksi. Hienoa kun sain kuvattua päivänvalossa niin langan ihanuus tulee paremmin esille. Lanka on Araucanian Rancoa, yleellistä siis. Tein villurin yläosan, eli olkapäät ja hihojen pyöriön Criasta opitulla tavalla. Silloin saa hyvät istuvat hihat ja ei tarvitse neuloa hihoja erikseen ja ommella niitä kiinni . Siisti ja kiva tapa . Muuten neuloin ihan vaan fiiliksen mukaan ja lisäyksiä tein kun siltä tuntui. Malli on A-linjainen ja vyötärökavennuksia ei ole ollenkaan.
 Tässä hihan yläosa kuvattuna läheltä. Siisti vai mitä ? En ole edes kastellut takkiani ollenkaan ja "saumakohdat" näyttävät näin kauniilta.
 Hihojen alaosaan tein leveät ainaoikein  osuudet. Mielestäni oikea osuus näyttää tästä langasta neulottuna kivalta.

 Kaula-aukko läheltä kuvattuna. Napit löytyivät kerrankin omasta varastosta.
Lähikuvaa neulepinnasta viimeiseksi. Lanka on tosi nättiä. Tästä tuli niin sanottu pyhävaate koska käsittääkseni Araucania Ranco ei ole mitään pese  ja pidä lankaa , vaan sitä käsitellään hieman varovasti ettei huovu ja mene piloille. Puikkoina muuten minulla oli 3mm Addit ja langan menekki oli noin  450g.
 French Braid Cardigan on edennyt tämän verran...


Ja Cascata tämän verran...

Ei kun jatkamaan neulomista ja jääkiekkokanava Canal MM 24/7 taustalla pitää seuraa. Olen innokas penkkiurheilija ja ihanaa kun on kisat mitä seurata :)
Lähetä kommentti