lauantai 10. maaliskuuta 2012

CHICKADEE EDISTYY

 Takkini edistyy, vaikkakaan ei tällä viikolla kovinkaan hurjaa tahtia. Poikamme on ollut sairaana ja nyt on äitiä tarvittu muihin hommiin kuin neulomisiin. Hänellä oli karmea vatsatauti / flunssa ja äidille oli kammottavaa katsella kun nuori mies  raukka kärsi niin. Olen aina muutenkin inhonnut vatsatauteja , ne vetävät kyllä kenet tahansa avuttomaksi sängyn ja wc:n läheisyyteen. Apua tarvitaan kun ei pysty mitään muuta ajattelemaankaaan saati tekemään kun vatsassa myllää niin . Nyt onneksi poika on jo parempi ja elämä rupeaa taas voittamaan. Neste ja nyt jo ruokakin pysyy sisällä ja olo on jo hänellä paljon parempi :)
Nyt voin jatkaa takkini loppuun ja ei tässä enää kauhean pitkää matkaa ole jäljelläkään. Vyötärön muotoillut on tehty  jo ja nyt vain jatkan niin kauan alaspäin neulomista kun pituus on mielestäni sopiva. Nuo reunojen ympäri neulottavat nappilistat ja kauluksen- ja helman reunukset tehdäänkin tässä mallissa kaikki yhdellä kertaa pyörönä, eli taas jotakin uutta mitä en ole ennen tehnyt tuolla lailla, jee. Saa nähdä miten onnistun siinä......Päivittelen taas seuraavaksi kun takki on valmis .


Hihan yksityiskohta. Tein tuon hihojen raidotuksen niin että vaihdoin värin nurjalla kerroksella, sitten neuloin kerroksen oikein ja lopuksi päättelin nurin. Niin sain hihan reunaan kaksi sinistä raitaa. Ensimmäinen on kapeampi kuin tuo päätelty reuna.

Pakko laittaa vielä loppuun söpön hoitajan kuva. Kuka mukamas väittää etteivät kissat kiinny ihmisiin. Tämä uskollinen kaveri ei poistunut potilaan viereltä koko sinä aikana kun hän sairasti. Välillä kävi kissakin syömässä ja laatikollaan, mutta muuten oli potilaan vieressä koko ajan. Joko nukkui jaloissa tai sitten seurusteli tällä lailla ihan vieressä kuten kuvassa näkyy. Parempaa ystävää ei sairauden hetkellä voisi toivoa . Ihana kisu <3
Lähetä kommentti