perjantai 12. huhtikuuta 2013

MEIDA´S SOCK JA KAIKEN MAAILMAN ALOITUKSIA + 48 SAKARAA


Malli : Meida´s sock by Nancy Bush.
Lanka : Three Irish Girls McClellan Fingering, menekki n. 65g.
Puikot : KnitPro Karbonz 2,5mm pyöröt.
Koko : 37


Uusi lankatuttavuus minulle ja pehmoiselta tuntuu. Kestävyydestä en osaa sanoa vielä mitään kun sukat eivät ole ehtineet vielä ola käytössä. Neulontatuntuma oli oikein mukava ja kauniilta tämä lanka näyttääkin. Luksulankaahan tämä on ja nämä sukat ovat siis hemmottelusukat ei varsinaiset arkisukat. Hemmotteluun sopivaa pehmoista merinoa ja pientä hemmottelua meistä kaikki tarvitsevat aina silloin tällöin. Luksusfiilis jaloille .


Leaves of Grass on edennyt 24.llä sakaralla. Sakaroita on nyt siis neulottu reunapitsiin 48 ja 24 pitäisi vielä saada aikaiseksi ennen kuin peitto on valmis.


Ja sitten aloituksiin. Sukkapuolella olen alottanut mallin V Junkie Alice Yu:n kirjasta Soctopus 17 pairs of socks worth showing off.  Lanka on Three Irish Girlsin Adorn Sock , väri Irish Sea.


Huivialoitus on malli Aime jonka löysin Quine&co:n sivuilta. Huivin suunnittelija on Ann Budd. Lankana käytän Schachemayerin Fine Woolia , entiseltä nimeltään Rheuma Thermall Wolle. Puikot ovat 3,5mm  KnitPro Karbonzit.


Villatakkialoitus on tällä kertaa pojalleni tuleva Cookie.a:n suunnittelema Chicane. Lanka Dropsin Paris ja puikot KnitPron pyöröt kokoa 4,5mm. Saa nähdä miten nämä kaikki valmistuvat kun on tullut hamstrattua näitä hommia, mutta onpahan ainakin vaihteluun varaa kun yksi homma alkaa tympiä.

Lähetä kommentti