perjantai 8. helmikuuta 2013

STRANGER EDISTYY, INGLENOOK VALMIINA JA WIMBERLEY


Lämpöiset flunssasukkani <3 


Malli:Inglenook, Adrian Bizilia. Wool People Vol 4.
Lanka: Cascade 220 Wool, menekki noin 140g.
Puikot : KnitPro Karbonz 3,5mm , pyöröt
Koko: Small


Aloin neulomaan myös haastavampaa huivia kun tarvitsin jotakin mielekästä tekemistä . Flunssaisena kun ei jaksa kauheasti muuta riehua . Sängyssä tai sohvalla istuskeluun on koko viikko mennyt. On tämä vaan niin sitkeää laatua tämä pöpö. Lääkärissä tarvitsee varmaan jo ensi viikolla käväistä kun nyt rupeaa tuota kuumettakin jo  olemaan. Poskionteloissa on varmasti jotakin tulehdusta ja antibiootit saattavat olla tarpeen. Yskäkään ei hellitä ja sekin rupeaa jo pikkuhiljaa ottamaan päähän. Kyljetkin on jo ihan kipeät kovasta yskimisestä. Onneksi tänään tulee siskon perhe illemmalla kahvittelemaan meidän kanssa. Saadaan mielen virkistystä ja seuraa. Mukavaa.

Huivimalli on siis Kitman Figueroan, eli KitFigin uusin huivimalli nimeltään Wimberley Lankana käytän Louhittaren Luolan Väinämöistä ja värin nimi on Kammari. Yksi vyyhti ei minun käsialallani ihan riittänyt ja tilasin Titityystä toisen että saan huivini pääteltyä kunnialla. Vyyhti ei vielä ole ehtinyt perille, mutta Titityyltä se on kyllä jo lähtenyt joten kauaa ei varmasti tarvitse odottaa. Saanpahan neulottua vaikka siitä vyyhdistä sukat huivini kaveriksi. Puikot huivini neulomiseesa olivat 3,75mm ja 3,5mm , KnitPron pyöröjä molemmat.
Stranger Cardigan on edistynyt tämän verran. Etupaneelit on kohta neulottu ja sitten on enää sileää neuletta olevat hihat ja takakappale neulottavana. Palmikkoneule on ollut todella helppo ja sen oppi hetkessä muistamaan ulkoa eli tätä on voinut neuloskella ihan TV- neuleena. Olen katsellut Netflixin kautta brittisarjoja ja neulonut tätä siinä samalla. Poika on ollut kanssa kipeanä tämän viikon ja hänen kanssaan on tullut katsottua muutama leffa, joten sielun - ja mielen ravintoa on tullut nautittua yksin ja seurassa.


Titityyltä tuli tällä viikolla jo yksi paketti. Holst Garnin Supesoft Uldia 300g. Väri Larch. Ihanaa villaa !


Lopuksi vielä raskaan hoivatyön uuvuttama kuva hoitsustamme. Kaverilla on ollut tämän viikon kaksi potilasta ja ressukka on jo ihan väsy <3 Uskollinen  ystävämme on hoitanut meitä todella hyvin. Hän ottaa kaikki torkkunsakin jomman kumman potilaansa vierellä. Tässä hän torkkuu minun sängyssäni.
Lähetä kommentti