torstai 10. tammikuuta 2013

SALMIAKKIMETSÄ VALMIINA


Malli: Salmiakkimetsä / Tiina Huhtaniemi, kirjasta Leikkipuistoneuleet. Tein hitusen omia muokkauksia.
Lanka : Cascade 220 Wool, menekki n. 450g
Puikot: KnitPro cubics 5mm pyöröt.


Olen oikein tyytyväinen puseroon. Tein hitusen koko- ja mallimuokkauksia , jotta sain omaan tarkoitukseeni sopivan puseron. Pusero on menossa 12-vuotiaalle lahjaksi ja jouduin lisäämään raglanlevennyksiä jotta sain puserosta isommalle lapselle sopivan. Malli oli helppo muokata koon puolesta siinä ei tarvinnut mitenkään enempää miettiä ja tapella. Sen kun neuloi vaan raglanlisäyksiä sen aikaa kun katsoi paidan leveyden ja yläosan pituuden riittävän. Piece of cake.


Pusero on mielestäni niin nätti mallikuvioiltaan että himoitsen jotakin vastaavaa vähäsen itsellenkin. Olen pohtinut josko vaikka Dropsin Parisista tekisi keväämmällä puuvillaneuleen itselleni samoilla kuvioilla.


 Tykkään myös tästä yksityiskohdasta. Raglanhihojen koristeraita jatkuu sivusaumoissa alas saakka. Nätti ja kiva yksityiskohta.


En tiedä miksi minulle tulee jotenkin Juged fiilis tästä mallikuviosta. Mielessä pyörii Eliel Saarisen ryijyt. Täytyy näköjään vielä hitusen käännellä noita nyppyjä oikealle puolelle. Ovat pesussa kääntyneet osa nurjalle.


Muiden töiden osalta odottelen yhä edelleen pakettia täydentämään Nepal-varastoani. Kun sen joskus lopultakin saan käsiini jatkuu Iðunn - takin ja Rocky Coast - takin neulominen. Toivottavasti mahdollisimman pian :)
Lähetä kommentti