sunnuntai 20. tammikuuta 2013

CONINA SOCKS JA RAKASTAN UUSIA PUIKKOJANI


Malli:Conina socks / Rachel Coopey (Coop Knits)
Lanka: Louhittaren Luola Väinämöinen väri Antiikki, menekki vajaa 100g
Puikot : KnitPro 2,25mm pyöröt
Koko: L / pituus 37


 Uudet sukkani valmistuivan jo pari päivää sitten mutta postailen ne vasta nyt. Puuhaillut tässä kaikenlaista ja tietokoneellaa vietetty aika ollut vähissä. Puuhailuun on liittynyt uskomatonta kyllä Nalle lanka , porakone ja vyyhdipuut. Pelle Peloton minussa lykkäsi tuollaiset pienet vyyhdinpuut porakoneen pesään ja surautteli värjättävän Nallen vyyhdeille tuossa tuokiossa. Kissat ja mies katselivat ihmeissään, mutta eivät sanoneet mitään. Tottuneet jo näihin luoviin hullutuksiin...


Sitten sukkakuviin. Ette tiedäkään kuinka hankalaa on toimia tälläisena ylipainoisena jäykkänivelisenä ja reumaattisista kivuista kärsivänä sukkamallina. Kuvat on mitä on mutta toivottavasti arvostatte edes kovaa yritystä : )


Coop on taas suunnitellun niin kauniit sukat. Olen ostanut tämän ohjeen varastooni jo aiemmin, mutta nyt vasta ostin siihen vähän yleellisempää sukkalankaa ja ihanat tuli. Väiski on ihanaa lankaa ja malli on kaunis niin ei kai tätä voi enää mokata.


Omissa jaloissani nämä kauniit kaarrokset tuossa pitsipaneelissa eivät oikein pääse oikeuksiinsa kun nuo jalkateräni ovat kokoa töppö. Jos olisi sirommat jalat leveydeltään ja hitusen pidemmät jalkaterät sukan malli pääsisi oikein oikeuksiinsa.


Sukat eivät olleet vaikeat neuloa vaikka ne voi siltä näyttääkin. Tarkkana sai seurata ohjetta niin kuin näissä kauniissa pitsisukissa aina, mutta vaikeaa neulottavaa ei mallissa tullut vastaan. Hankalin silmukka oli kierretty nurja, jota tuli kantalappuihin, mutta sen hankalampaa ei tarvinnut osata.


Kurvikuva <3


Kurvikuva 2 <3


Nyt sain jo uudet Karbonz puikot käyttööni. Ihanat. Aloin neuloa Cookie.A:n Pointelle sukkia ja lankana on Fabel. Puikkokoko on 2,5mm. Karbonz puikot ovat ihanan tuntuiset, kevyet ja kädet eivät tunnu niissä hikoilevilta. Lisäksi rakastan noita metallikärkiä jotka ovat terävät. Tykkään KnitPron Nova puikoista yleensä, mutta käteni hikoilevat niiden kanssa ja saan käydä pesemässä nihkeitä käsiäni vähän väliä. Näissä puikoissa on tuo Nova puikkojen hyvä terävä kärki, mutta muu osa on tuollaista satiinin sileää hiilikuitua joka ei hiosta ollenkaan. I like it ! Kaapeli on ohut ja pehmeä ja magic loop onnistuu loistavasti.


Lähempää kuvaa puikoista


 Työpöytäni tällä hetkellä. Ikean tietokoneen "sylipöytä" , pojan Lontoosta lähettämä kortti jonka avulla on helpompi seurata ohjeen riviä, kynä ja tietysti ohje. Poika on tällä hetkellä Pietarissa ja ikävä on kova, kortti auttaa vähäsen siihenkin vaivaan.


Kuten huomaatte toinen sukka on jo valmis ja toista juuri aloitettu. Lähdenpä hommiin. Ensin täytyy tehdä ukkelille ruokaa kun tulee kohta töistä ja sitten jatkamaan neulomista. Hyvät pyhän jatkot kaikille.
Lähetä kommentti