tiistai 4. joulukuuta 2012

SITTEN VIIME POSTAUKSEN....


Windschief pipo valmistui.
Malli : Windschief / Stephen West
Puikot: 4,0mm ja 4,5mm KnitPro Cubics pyöröt.
Lanka : Drops Alpaca kaksinkertaisena, menekki n 75g. Väri on musta vaikka kuvissa näyttääkin tummansiniseltä.


Yhdet isot miesten lapaset valmistui myös. Tuntuvat niin isoilta että mietin pitäisikö varovasti konehuovuttaa vähäsen ? Malli ihan peruslapanen ylhäältä aloittaen. Lankana Cascade 220 Wool ja puikot 4,5mm KnitPor Cubics pyöröt.


Ja sitten eilisen urakkaan. Pitkävartiset sukat. Malli Novitan Joululehdestä, pienin muutoksin. En neulonut alkuperäisen mallin resorin päälle käännettävää pitsineulereunusta omiin sukkiini ollenkaan, koska lankani on paksumpaa kuin mallissa käytetty Nalle. Nallea ei kotona ollut ,joten neulon sukat Seiskaveikasta 3,0mm puikoilla. Tulee ainakin kestävät sukat kun pinta on tiivistä.


Kuva eteen tulevasta pitsineuleesta. Sukkien neulominen vei taas niin mennessään että en millään meinannut malttaa laskea työtä käsistäni. Kaikki ylimääräinen häiriö, kuten tiskikoneen kanssa touhuaminen tai muut päivittäiset pakolliset hommat harmittivat todella. Flow päällä ja tuollaiset ärsyttävät häiritsevät sitä !


Tässä kuva eilisen neulesession aikaansaannoksesta. Sukat varmasti valmistuvat jo tänään. Nyt kyllä alkaa taas käsissä tuntumaan tämä neulevimman haittapuoli. Vasemman käden olkapää, kyynärpää ja ranne vihoittelevat rasituksesta ikävästi. Toivotaan että menee pian ohi ja onhan minulla koti täynnä noita lääkärin määräämiä pilleripurkkeja mistä sitä apua tarvittaessa löytyy. Luomisen iloa kaikille ja jatketaan hommia :) Pakko kyllä vähäsen ehkä siivota kotiakin kun tuo juhlapäivä on jo torstaina.....plääääh.
Lähetä kommentti