torstai 20. joulukuuta 2012

KUMPI TAAS OLISI KIVEMPI ?



LANKANA DROPSIN NEPALIA. PÄÄVÄRIKSI PUNAINEN JA VALKOISET KUVIOT. PÄÄTÖKSEN VAIKEUTTA TAAS....


7 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Oi niin kauniita molemmat, mutta itse valitsisin ensimmäisen. Mutta - maksukysymyksistähän ei voi kiistellä, vai mitä:) Ps. kommenttini tulevat väkisin tuplana ja kun poistan toisen jää jäljelle tuo yksi, jossa on vain tuo poistoteksti, mikähän bloggerissa ongelmana?

amuk kirjoitti...

Se tässä juuri onkin ongelmana. Vaikeaa välillä tuo päättäminen. Taidan itsekin kyllä kääntyä tuon ensimmäisen mallin puoleen, koska se on ylhäältä alas neulottava. Kivempi toteuttaa. Varmaan ostettava vielä langat joskus tuohon toiseenkin malliin, jää se kuitenkin sen verran polttelemaan. Kiitos kun ilmoitit Bloggerin ongelmasta, mikäköhän siinä tosiaan mahtaa olla ongelmana ? Toivotaan että ongelma korjaantuu itsestään :)Itse en osaa sille mitään kuitenkaan tehdä.

KahviKaneli kirjoitti...

Voi, molemmat ovat niin ihania. Tee molemmat :O)

siina kirjoitti...

Brynja on ihana!!

amuk kirjoitti...

Luultavasti tässä taas käy niin . Jossakin vaiheessa tulee toinenkin malli neulottua :)

amuk kirjoitti...

Katsos vaan, näitä kukkatakkeja kulkee näköjään kahdelta suunnittelijalta ihan saman näköisiä tuolla Ravelryssä. Tämän minun löytämäni kukkatakin nimi on Freyja ja suunnittelija on molemmissa takeissa sama Ragga Eiríksdóttir. Freyjan saa Ravelryn kautta ilamiseksi , joten se voittaa hintakilpailussa tuon Brynjan. Hassua että niin samanlaiset mallit kulkevat siellä eri suunnittelijoiden malleina. Onkohan tuo puhdas sattuma vai joku muu sekaannus ? Ihana malli tuo on ja suunnittelin että kukkamalliin taitaa tulla langat vielä hankittaviksi. Ajattelin taustaväriksi joko jotakin ihanaa oikein tummaa lilaa tai sitten luonnonläheistä harmaata, kuten alkuperäisessä mallissakin on.

siina kirjoitti...

Ohhoh! En ole selannut Ravelryä niin paljon, että olisin törmännyt tuohon toiseen! Ovat kyllä aivan samanoloisia/näköisiä. Itsellä on tuo Brynja houkuttanut jo kauan...