keskiviikko 31. lokakuuta 2012

HUBBY, MIEHEKKÄÄN EDISTYMINEN


Olen neulonut tätä Ukkoseni neuletakkia nyt valmiiksi kun ajattelin että isänpäiväkin tuossa tulee kohtsillään. Muuta lahjaa ei ole ainakaan vielä tullut hommatuksi, kun eipä hän kyllä minun isäni olekaan. Ukkelilahjaksi saa riittää jotakin itse tehtyä. Oma isä ja isoisä kun eivät tässä maailmassa enää ole niin panostan tähän isänpäivään nyt siis poikani isän kautta.


Tässä ensiksi pari kuvaa takin etupuolelta. Olen neulonut vain mahdollisimman yksinkertaistq, koska kotona olevat mieheni eivät kumpikaan ole niin sanottuja "palmikkomiehiä". Kaiken pitää olla mahdollisimman yksinkertaista, muuten vaatteet jää pitämättä. Oman tylsistymiseni välttämiseksi en sentään neulonut koko takkkia vain sileää neuletta vaan designasin tuollaisia resoriraitoja etukappaleiden etureunoihin, hihojen keskelle ja koko takakappale on neulottu 3o2n .


Tässä kuva takakappaleesta. Nyt kun olen neulonut tätä purkulankaa enemmän minulla on vahva fiilis että tämä voisi olla grafiitinharmaata Seiskaveikkaa. Varma en ole mutta mututuntuma on voimakas.

Tässä kuvaa hihojen paneelin sijoittelusta. Paneeli tulee ihan hihan keskelle. Kiinnityksenä aion käyttää vetoketjua.
Lähetä kommentti