keskiviikko 3. lokakuuta 2012

DEVONSHIRE PUSERO JA PIENIMUOTOISTA LANKAHAMSTRAUSTA


 Anteeksi tämä blogihiljaisuus. Minulle sattui kotona pienimuotoinen kaatumisonnettomuus ja kolhaisin siinä rytäkässä lonkkani sen verran pahasti että tuo istuminenkin pidempiä aikoja on ollut mahdotonta ja neulominen ei sen takia ole oikein onnistunut kunnolla. Astuin pationportailla olevan tomaatin ( siitä kiitos ukolleni, portaat on siin ihan looginen paikka tomaatin säilyttämiselle kuulemma) päälle ja liukastuin . Kaaduin ja tipuin alas portaita. Onneksi portaita ei ollut kuin kaksi jäljellä eli putoaminen ei ollut pitkä, mutta sitäkin tuskallisempi. Tuloksena hiusmurtumat ja kovat kivut joten potilaana tässä on oltu.


 Nyt itse asiaan ja neulomuksiin . Viime postauksessani pähkäilin että tuleeko neulomuksestani takki vai pusero ja puseroon päädyin lopulta. Puseron tarve on tällä hetkellä kovempi ja otin tuosta Devonshire takista vain tuon selkäpuolen kuvion tähän puseron etuosaan ja muuten neuloskelin vain oman pääni mukaan tällaisen poolopaidan.Tuota pitsikuviotakin pidensin jonkun verran kun halusin etuosasta näyttävämmän näköisen ja pitsiä isommalle alalle kun takin takaosassa oli. Nyt on menossa ensimmäinen hiha ja neulon hihoja aina niin kauan kuin vain kykenen pyllylläni istumaan.Sitten puseroni on valmis kun hihat on neulottu. Tuskallisen hidasta tämä minulle tällä hetkellä on kun noita taukoja täytyy pitää vähän väliä, ärsyttävää. Makoilu ilman mitään tekemistä on todella pitkästyttävää puuhaa. Toivottavasti tässä ei mene enää pitkään ja pyllyni kestää kohta taas kunnolla istumista.


Lohdutukseksi tilasin lankaa. Lisää ihanaa Alpacaa neljässä värissä.  Nyt on varastossa 5x valkoista, 5x luonnonvalkoista, 7x mustaa ja 12x ihanaa sinistä. Näistä voi tulla huiveja, pusero ja takki . Kunhan vaan pääsisin kunnolla taas vauhtiin...
Lähetä kommentti