tiistai 11. syyskuuta 2012

FILTERING DAYLIGHT VALMIS JA KIRJAOSTOS


MALLI: FILTERIN DAYLIGHT / SUVI SIMOLA ( VILLAPEIKKO)
LANKA: DROPS NEPAL MENEKKI  MELKEIN 350G
PUIKOT: KNITPRO CUBICS 6MM , US10


 Huivini on vasta pingotuksessa, mutta en malttanut odottaa että saan jakaa valmistumisen ilon täällä blogissa. Huivi vaan on niin kaunis malliltaan <3  Huivistani tuli melko iso kooltaan koska neuloin sen niin paljon paksummasta langasta ja isommilla puikoilla mitä ohjeessa käytetään.Teko oli tahallinen koska huivini tulee hartiahuivi käyttöön itselleni. Kotona kököttäessäni ja neuloskellessani tarvitsen hartioiden lämmittäjää ja tässä minulla nyt on sellainen. Alpakka langassa tuntuu niin mukavan lämpöiseltä ja pehmeältä että.


Tarkoitus olisi tällä viikolla nähdä taas siskon tyttöjä ja kyselen josko saisin itselleni mallin sieltä että saisin parempia kuvia lisättyä tänne blogiin huivistani. Huivin koosta ei oiken kunnolla saa käsitystä näistä kuvista ja tarvitsisin ihmisen joka suostuu kuvattavaksi pitelemään huivia päällään. Itsestä kun ei kuvia saa napsittua , ei sitten millään ainakaan takapuolelta, joten hommaan tarvitaan aina ulkopuolista apua.


Lopuksi vielä suosittelen kirjaa . Ostin tänään Interweave Storen ALEsta uuden ekirjan kirjastooni. November Knits on täynnä ihania malleja ja hinta oli nyt vain 11,97$ eli vähän alle kympin euroissa. Kirjassa on monen suositun suunnittelijan malleja ja siinä on kaikkea mahdollista. Villatakkeja, sukkia, lapasia,huiveja ja vaikka mitä. Malleja on myös kirjoneuleista pitäville. Kirjassa on myös Veera Välimäen ihana villatakki jota en ole vielä ennen nähnytkään , edes Ravelryssä ei näitä kirjan malleja ainakaan vielä ole esillä. Kirjassa on ohjeet 23 malliin ja ne on kaikki toteuttamiskelpoisia. Taidanpa aloittaa ihanista lapasista kun jäi tuota Nepalia jäljelle 4 kerää...

Lähetä kommentti