sunnuntai 19. elokuuta 2012

SINIVALAS- JA HALEAKALA - SUKATSukkien neulominen on tällä hetkellä taas ajankohtaista ja niinpä olen ottanut niiden tekemisen taas työlistalleni. Sinivalas-sukkani ovat jo valmiina ja niiden jälkeen aloitin perjantai-illalla neulomaan Cookie.A:n suunnittelemia Haleakala-Sukkia.


Tässä onneton yritys kuvata tuota sukan päällä kulkevaa pitsineuletta. Kankea ihminen ja omat kintut ei kovin hyvää jälkeä ole odotettavissa. Näkyy siinä jotakin , mutta kuvat kyllä voisivat olla edustavimpiakin. Sukat eivät myöskään ole tulossa minulle, joten älkää ihmetelkö noita tyhjiä varpaita. Sukat ovat menossa jollekin jolla on hitusen pidemmät jalkaterät kuin minulla. Malli : perus-sukka ranskalaisella varvaskavennuksella
Lanka : Drops Fabel Print , väri 340p . Menekki  100g mistä kyllä jäi vielä lankaa jäjelle.
Koko: 37


 Sivuttain Haleakalaa. Sivut ja takaosa on neulottu pelkkää 2o,2n joustetta. Melko yksinkertainen malli siis verrattuna moniin muihin Cookien sukkiin.

Flyaway hupparia jatkan taas kun kädet ovat hitusen levänneet ja homma sujuu silloin kivuttomammin. Varmasti pari päivää vielä pikkuneuleiden parissa riittää, toivotaan ainakin haluaisin niin jatkaa tuota Jojin ihanaa neuletta.
Lähetä kommentti