maanantai 6. elokuuta 2012

LEAVES OF GRASS JA TUNNUSTUS

Jatkan välillä taas pitsin neulomista palmikoiden välillä. Leaves of grass , joka on aloitettu kesäkuussa pääsi taas vaihteeksi puikoille .
 Sain Piikulta tunnustuksen ja olen aivan otettu  kiitos sinulle tästä kunniasta. Olen ollut Piikun blogin seuraaja jo jonkin aikaa ja pidän hänen monipuolisesta tavastaan kirjoitella asioista. Käsistään hän on taitava ja hänen opiskelujensa loppusuoraa on ollut mielenkiintoista seurata. Opinnäytetyöt olivat myös upeita.

Tunnustuksen "säännöt" ovat seuraavanlaiset:


1.Kiitä tunnustuksen antajaa

2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle

3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi


Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville :

1. Kudin mukana - blogin Mallavirille. Hänen monipuolisuuttaan voi vain ihailla. Kädentaito jota hän ei osaisi ei varmastikkaan ole edes olemassa. Lady "leipoo" koruja,nappeja ja muita ihanuuksia. Hän neuloo, virkkaa ja... Monipuolinen taitaja siis. Blogi täynnä kauniita juttuja.

2. Neulova Narttu-blogin Soilelle. Hänen bloginsa on vain niin ihana :) Blogi on ulkoasultaa mielestäni ihanan hyväntuulinen ja piristävä. Heidän Bertta kissansa on hurmannut minut täysin <3 Koko blogin fiilis on kodikas ja lämmin. Soile on myös käsistään monipuolinen ja taitava. Hän osaa esim tuon kadehdittavan kehräämisen taidon , neuloo kauniita töitä ja onpa hän vielä viherpeukalokin.

3. Kahvikaneli virkkaa- blogille. Värikäs , kaunis, monipuolinen ja kiinnostava. Löytyy ihania virkkuutöitä, kukkien hoitoa, leipomista, nelomista, ompelemista ja tunnelmakuvia. Ehdottomasti seuraamisen arvoinen blogi . Suosittelen kaikille lämpimästi <3

4.Missä neuloimme kerran- blogin Neulistille ja Vyyhdille. Kaverukset pitävät ihanaa käsityöblogia yhteistuumin mikä takaa jatkuvan virran ihania käsitöitä joita saa blogissa ihailla. Tuottelias ja taitava kaveruspari siis. Nyt saamme vielä plussana kaikelle seurata toisen rouvan iloista odotusta ja sen mukana blogiin on tullut kaikkia ihania vauvoihin liittyviä söpöjä käsitöitä. Vauvaneulevinkkejä hakeville kurkistuksen arvoinen paikka siis ehdottomasti ja kaikille muillekin neuleita rakastaville varsinainen aarreaitta.

5 Sukkasillaan- blogin Sailalle. Tyylikäs, tyylikäs ja tyylikäs. Se on päälimmäinen fiilis jonka saa kun katselee hänen blogiaan ja töitään. Saila neuloo paljon ihania sukkia, virkkaa kasseja ja koreja ja kaikki mitä hän tekee on todella tyylikkään kaunista. Koko blogi on tyylikäs ja kaunis ja hänen työnsä ovat niin siististi tehtyjä etten ole usein niin ammattimaisen kaunista jälkeä nähnyt.

6.Elli neuloo-blogin Ellielle. Ihana , värikäs ja monipuolisen rikas blogi. Blogi on täynnä ihania kuvia valmiista töistä, maisemista ja kaikesta mukavasta. Hänen makunsa myös käsitöiden suhteen on ihanan monipuolinen. Löytyy huiveja, pipoja, sukkia, säärystimiä, virkattuja pikkuotuksia ja vaikka mitä. Aina ilo lukea ja seurata :)

7.Prosessineulojalle. Blogi on raikkaan tyylikäs ja hän on mestari löytämään ihania toteutettavia malleja. Mallit joita hän neuloo ovat aina ihania. Työt ovat myös kauniisti ja huolella toteutettuja , varsinaisia silmäniloja siis. Jos on vaikeuksia keksiä mitä alkaisit neulomaan seuraavaksi kannattaa kurkkia täältä mitä ihanuuksia hänen blogistaan löytyisi. Inspiroidut varmasti.

8.Pehmeitä paketteja-blogin Sannalle. hänellä on pettämätön maku ja aivan uskomaton silmä kaikelle kauniille mitä ympärillämme vain on olemassa. Kauniita neuletöitä ihanista langoista, ihania valokuvia matkoista ja kaikesta ympärillämme olevasta kuvaamisen arvoisesta kauneudesta. Rakastan hänen blogiaan ja toivottavasti hän jaksaa ja ehtii päivitellä sitä mahdollisimman usein.


Sitten nuo random faktat:

1.Olen pikkusisko
2.Olen innokas lukija
3.Minulla on yksi poika
4.Olen ehkä vähäsen ylisuojeleva äiti. Tapa jota yritän hitusen karistaa kun poika on sentään jo yli kaksikymppinen.   Poikaparka <3
5.Rakastan lahjojen antamista
6.Pidän elektroniikasta, hullua tiedän
7.Pidän ihmisistä ja uusia tuttuja on aina ihana saada
8.Rasitteenani on huono liikkuvuus sairaudesta johtuen joten aika kuluu suurimmaksi osaksi kotioloissa.  Edelliseen viitaten tämä vähäsen haittaa tuota tuttujen saamista. Tykkään aina vieraista mutta olen huono lähtemään kotoa mihinkään.Pitkämieliset ystävät ja sukulaiset käyvät onneksi meillä jo tottumuksesta. Ihanat, rakkaat ihmiset

Jatkan Olympialaisten ajan "hullun tavalla" neulomista, joten toivottavasti kohta on lisää postattavaa. Kädet temppuilee ja särkee, mutta neulon parhaani mukaan kun en osaa tuota töllöä katsella ilman neulomustakaan. Mamman oppien mukaan laiskat kädet ne sylissä lepää ja se on kauhistus. Rocky coast ja Leaves of grass siis vuorottelevat varmasti käsissäni jonkun aikaa. Voi olla että niihin päätyy vielä jotakin uuttakin, ei sitä tiedä .

16 kommenttia:

Piiku kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista!
Käyn myös kurkkaamassa nuo blogit joille tunnustuksen annoit - moni onkn jo aiemmin tuttu, mutta aina löytyy uusia.

Mukavia kesäpäiviä Littoisiin!

amuk kirjoitti...

Kiitos myös itsellesi ja Turkuun myös ihanaa loppukesää <3

Neulisti kirjoitti...

Voi kiitos kaunis! Kyllä nyt rouvia hymyilyttää, kun näin imarrellaan. :)

Hanna kirjoitti...

Tuosta LoG'sta tulee kyllä upea, kun saat valmiiksi! Ihaillen siis tiiraan. Jospa minullakin joskus olisi aikaa (lue: hermoja) neuloa tuommoisia. :)

Sanna kirjoitti...

Voi, amuk, kiitos! Jo toinen tunnustus sinulta ja miten ylistävillä saatesanoilla, huh! Tämähän luo valtavia paineita seuraaviin päivityksiin :)

amuk kirjoitti...

No pressure :) Fani olen joka tapauksessa .

amuk kirjoitti...

Kiitos kovasti. Kokeile joskus aloittaa niin huomaat että tällainen malli vie kummasti mennessään kun se etenee. Kun huomaa että jäljestä tulee ohjeiden mukaan tehtynä nättiä, sitä haluaa aina vain jatkaa ja jatkaa että näkee millaista jatkoa seuraa.

amuk kirjoitti...

Se on hyvä. Rouvat on aina kiva saada hymyileviksi :) Kaikki ansaittua , vakuutan.

KahviKaneli kirjoitti...

Voi, että sun kanssas! Kiitos :)

amuk kirjoitti...

No eipä kestä, kuten jo aiemminkin totesin kaikki on ansaittua teidän kohdallanne :)

Mallaviri kirjoitti...

Kiitos tosi paljon!! Erilaisten juttujen tekeminen on meille kaikille varmasti aikamoinen ilon lähde. Ja tosi hauska jakaa tätä iloa muiden samanhenkisten kanssa :-)

Susu kirjoitti...

Ihan oikeaan osoitteeseen tuli tämä Piikun tunnustus! Ja löysin monta uutta blogia, joita seurata. Kiitos siitä.

amuk kirjoitti...

Olet aivan oikeassa :)

amuk kirjoitti...

No kiitos kovasti kehuista . Kiva että löytyi sinulle uutta seurattavaa. Nämä ovat näppäriä Ladyja kaikki , suosittelen :)

KnittingArchivist kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta ja kauniista kehuista! :) Kiitos myös siitä, että löysin tunnustuksen kautta mielenkiintoisen blogisi!

amuk kirjoitti...

Eipä kestä, olet kehusi ansainnut. Kiva saada uusia lukijoita :)