maanantai 2. heinäkuuta 2012

VIIKONLOPPUNA NEULOTTUA

PUCKER


 Takakappale periaatteessa valmis. Rupesin taas muuttelemaan mallia oman makuni mukaiseksi jo tässä vaiheessa. Olin neulonut takakappaleen ihan ( melkein)  ohjeiden mukaan ja saanutkin sen valmiiksi. Mielestäni siitä tuli liian lyhyt ja tylsä. Lankaa on jäljellä vaikka kuinka paljon, joten poimin helmasilmukat puikolle ja aloin neuloa alareunaan ainaoikeaa jatkaakseni kappaleen pituutta. Nyt taas rakastan tuota ainaoikein osuutta niin etten osaa päättää neuloisinko sitä vieläkin pidemmälle ja tekisinkin tästä oikein pitkän tunikan...


Tässä näkyy hihojen lisäykset . Tässä puserossa hihoja ei neulota erikseen, vaan ne muodostuu pienistä lisäyksistä molempien kappaleiden reunoihin. Lopuksi vielä hihojen reunat huolitellaan poimimalla reunasta silmukat ja neulomalla niihin siistit reunukset. Helppoa :) Langasta sen verran että tykkään tästä tosi paljon. Ihanan kevyttä ja viileän tuntuista puuvillaa. Kerät ovat myös todella riittoisia. Tähän takakappaleeseen joka on ison kokoinen on mennyt lankaa vain noin 4 kerää. Eli kun ostin tätä kaksi kahdeksan kerän pussia, saan langasta vielä varmasti neulottua toisenkin kesäpuseron.

WATER´S EDGE CARDIGAN


Tässä kuva villurin edistymisestä. Se ei ole edistynyt yhtä paljon kuin Pucker, mutta yritänkin saada tuota kesäpuseroa vauhdikkaammin valmiiksi. Sille on tällä hetkellä enemmän tarvetta kuin alpakkavillatakille. Jonkun verran edistystä on kuitenkin tapahtunut ja rakastan neuloa tätä lankaa <3 Ihanaa , pehmeää ja jotenkin todella miellyttävä neuloa.

Ei kun takaisin hommiin ja mukavaa kesäpäivää kaikille : )
Lähetä kommentti