torstai 28. kesäkuuta 2012

TEKISINKÖ TÄMÄN ?

Kuva Berroco
Seuraavaksi ajattelin Pucker nimistä puseroa tuosta Turkkilaisesta puuvillasta. Suunnittelija on Norah Gaughan joka on kanssa yksi ihailemani taituri neuleiden suunnittelun alalla. Olen aiemmin neulonut hänen suunnittelemansa Fleta neuletakin ja pidän siitä kovasti. Olen aloittanut jo puseron takakappaletta ja koska neulon puseroa ohuemmasta langasta pienemmillä puikoilla, olen laskeskellut neuletiheyksiä ja soveltanut niitä parhaani mukaan. Saa nähdä mitä tästä tulee. Tuleeko pidettävää vaatetta, vai meneekö purkuun ?


Langan suosittelema puikkokoko olisi 3,5mm mutta neulon 3mm puikoilla ettei paidasta näkyisi läpi. Kesäkuumalla ei viitsisi alla muita paitoja pitää ja keski-ikäisenä ylipainoisena tätinä ei kauheasti ole kauniita muotoja joita ylpeänä esitellä eli paita saisi olla läpinäkymätön.


Tästä jatketaan. Yleisurheilua katsellessa on hyvä että neuletyö on vain helppoa sileää. Saa neuloa pahemmin työtä katsomatta ja tätä neulomista tässä tosiaan riittää --->  pienet puikot, väljä malli ja isolle ihmiselle....kuulostaa ikuisuusprojektilta.
Lähetä kommentti