tiistai 5. kesäkuuta 2012

TÄMÄN HETKEN KIERRÄTYSLISTALLA


 Vitamin D menossa helmaa kohti kovaa vauhtia. Luultavasti en tee lyhennetyillä kerroksilla pyöristyvää helmaa tähän omaan takkiini, vaan suoran. Neulon joskus ehdottomasti tämän mallin vielä uusiksi ja ihan ohjeiden mukaan. Sen verran ihana ja mielenkiintoinen tuo alkuperäinen malli on. Nyt vain iski joku vapaavaihde päälle tämän kanssa ja neuloskelen miten huvittaa tämän loppuun saakka. Olen jopa miettinyt tekisikö tähän jonkinlaisen saalikauluksen....saa nähdä.


 Leaves of grass. Kaksi kuvio-osuutta takana ja kolmas menossa. Nämä Jaredin mallit ovat niin ihania sekä tehdä ja katsella. Tosin Permafrostin reunapitsi on yhä edelleen puolessavälissä eikä varmasti tule ikinä valmiiksi. Syytän siitä lankaa en mallia. Seiskaveikka on aika kamalaa neuloa kun pitäisi tehdä pitsireunaa peittoon missä on joka kerroksella jos jonkinlaista silmukkaa. Lanka halkeilee ja on kammottavaa tähän tarkoitukseen. Lankasnobi minussa heräsi enkä tykännyt yhtään työn jäljestä, olkoon mokoma.


Ja viimeisenä listalla Cookien Eunice - sukat. Malli on kirjasta Sock innovation. Suomeksi kirjaa taitaa saada nimellä Suloisimmat sukat. Lanka on Dropsin Baby merinoa ja puikot 2,5mm. Eunicet on jo kolmannet jotka neulon, mutta kun tämä malli on mielestäni niin ihana jalassa ja kaunis katsella. Nyt jännitetään loppuuko minulla vaaleansininen lanka kesken. Sukkiin voi vielä tulla vaaleanpunaiset varpaat.
Lähetä kommentti