torstai 24. toukokuuta 2012

JUURI PUIKOILTA


 Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia blogiystäviäni tuen osoituksista. Olen saanut ihania virtuaalihaleja ja toivotuksia jotka ovat piristäneet PALJON :) Muutenkin kuuluu jo paljon parempaa. Mies voi jo tänään kotiutua sairaalasta. Pitkä sairasloma on edessä, mutta se nyt on pieni ongelma kun ajattelee miten paljon ikävämmin olisi voinut hyvin käydä. Olemme onnekkaita. Kiirettä on vähän pitänyt, mutta olen sentään jotakin saanut neulerintamallakin aikaiseksi. Neulominen on ollut rentoutuskeinoni aina kun siihen on ollut vähänkin aikaa. French Braid cardigan kirjaimellisesti vapautui puikoilta juuri äsken.


 Takki on vielä kastelematta ja pingottamatta, mutta laitoin siitä huolimatta kuvia juuri valmistuneesta työstä, malttamaton kun olen. Takki on kiva ja sitä oli kiva neuloakin. Olen tyytyväinen uuteen takkiini.


Kuvia pitsi/palmikko - paneelista. Pingotuksen jälkeen pitsikuviot tulevat erottumaan paremmin. Toivottavasti saan sen ainakin jotenkin onnistumaan keskellä työtä olevassa kaarevassa muodossa. Pingotusraudoissani on mukana jotkut joustavammat raudat, niillä varmaankin onnistuu.

             
                               Malli: French Braid cardigan / Tanis Lavallee
                               Lanka: Cascade 220 Wool, menekki 750g
                               Puikot: 4,5mm HiyaHiya pyöröt


Atelier on taskupussien neulontavaiheessa....
Lähetä kommentti