perjantai 27. huhtikuuta 2012

PAKKO OLI KOKEILLA


Homman etenemisestä kuvia :) Ymmärrätte paremmin varmaan kuvista , kun tuo minun tekstiselostukseni vaikutti vähän sekavalta .


 Älkää pelätkö, tänään en enää aio kitistä :) Tiedän että meillä kaikilla on omat vaivamme ja ongelmamme eikä kitinä auta yhtään. Eilen  oli vaan sen verran hankala päivä etten mahtanut itselleni mitään. Pakko oli vähäsen tuuletella. Kiitoksia myötätunnostanne <3 Kommentit piristivät :)
Ja nyt itse asiaan . Koko päivän eilen olin kiltisti ja pidin kutimet syrjässä ja se oli kammottavaa. Yöllä oli pakko aloittaa neulomaan tuota French Braid villatakkia, muuten en olisi varmaan saanut ollenkaan nukutuksi, se kun poltteli niin mielessäni. Takki aloitetaan niskasta samalla tavalla kun edellinen neulomani takki Water and Stone. Palmikko-pitsipaneeli on helppo ja etenee mallikkaasti. Paneelia neulotaan ensin niskassa pätkä keskeltä aloittaen kahteen suuntaan ja kun paneeli on halutun pituinen (tarkat mitat ohjeessa) poimitaan paneelin alareunasta silmukoita ja niiden silmukoiden ja puikoilla olevien silmukoiden (kummankin pään) kanssa ruvetaan neulomaan koko takkia eteenpäin. Homma jatkuu siitä eteenpäin ihan kuin muitakin ylhäältä aloitettujen villureiden teko. Mukavaa hommaa . Yöllä en saanut vielä paljoa aikaiseksi, koska uskokaa tai älkää, menin nukkumaan. Homma jatkuu siis kykyjeni mukaan tänään.

Malli: French Braid Cardigan / Tanis Lavallee
Lanka : Cascade 220 Wool  Löytyi varastoista tähän hätään.Ei kovin     kesäinen,tiedän.
Puikot : 5mm Pitsi Addit
Lähetä kommentti