tiistai 3. huhtikuuta 2012

CRIA NAPITETTU,FILTERING DAYLIGHT ALOITETTU JA IHANIA SILMUKKAMERKKEJÄ Aikaisemmin lupasin kuvia Criasta, kun siihen on ommeltu napit ja tässä ne tulevat. Napit löytyivät ETSYstä ja sopivat mielestäni neuleeseeni mielettömän ihanasti. Olen tyytyväinen :)


 Aloitin tänään myös Villapeikon Filtering daylight -huivia. Lankana käytän tähän ensimmäiseen versioon värjäämätöntä luomumerinoa ja puikot ovat 4,5mm. Ihana projekti :)

Ja sokerina pohjalla. Sain nämä ihanuudet eilen lahjaksi heles inki-blogin Juulilta. Itse tehtyjä ihania silmukkamekkejä ! Juuli otti minuun vähän aika sitten yhteyttä kun oli huomannut että me olemme ihan melkein naapureita. Eilen treffasimme ensimmäistä kertaa kun Juuli tuli meille neulomusten ja kahvittelun merkeissä käymään. Oli todella mukava iltapäivä ja ilta kun sai uuden ihanan neuleystävän ja kaiken lisäksi Juuli on Pro tuossa langan kehräämisessä ja värjäyksessä. Eilen hän kärsivällisesti opetti minulle tuota värttinällä kehräämistä kädestä pitäen ja sainkin illalla aikaiseksi noin 30cm "lankaa". Se on vaikeata, mutta aikas hauskaa :) Kiitos Juuli kärsivällisestä opetuksesta ja ihanista silmukkamerkeistä. Aikaisemmat merkkini ovat olleet vain tylsiä tavallisia muovisia, nämä ovat aarteita. Otetaan neulomus - ja käsityötreffit ehdottomasti uusiksi . Muille jotka ovat kiinnostuneita käsin värjätyistä villoista ja langoista Juuli myy tuotteitaan osoitteessa www.nauravalammas.com. Käykää kurkkimassa kaikkia ihanuuksia <3


Lähetä kommentti