tiistai 20. maaliskuuta 2012

In and out oikea valmis


 Oikea sukka valmis ja vasemman vartta neulotaan parhaillaan. Olen tosin jo ottanut tuon Criankin neulomisen  takaisin tähän rinnalle. Vuorottelen urakoita sen mukaan katsonko esim telkkua vai en. Crian neulominen onnistuu TV :nkin ääressä ja tämä sukka vaatii tarkemman keskittymisen ja sitä neulon ilman muita häiriötekijöitä.
Sukka on mielestäni tosi kaunis, mutta varsi on sen verran kapoinen että nämä menevät lahjaksi ihmiselle kenellä on sorjemmat sääret kuin minulla. Kuvakin on nyt siis pakko ottaa vain näin että sukka on tuossa succaplokissa, omaan pylväsjalkaani en näitä henno venyttää. Katsotaan jos saan sorjasäärisempiä malleja käyttööni sitten kun vasenkin sukka on valmis.
Teen näitä molempia valmiiksi pikkuhiljaa . Kotonamme on taas kaksi flunssapotilasta, joten muutakin tekemistä löytyy. Tiskivuori ainakin kasvaa ihan hirmu vauhtia kun kaksi miestä viettävät enemmän aikaansa kotona. Kummankin on pakko hoitaa joitakin pakollisia hommia miehen töissä ja pojan yliopistolla ja isän kaupassa, mutta mahdollisimman paljon he yrittävät huilata ja parantua niin pian kuin mahdollista. Ihmeen tautirikas talvi ja kevään alku tämä onkin ollut. Kaikilla tauteja vuorotellen ja tämä ilmiö tuntuu vaivaavan vähän kaikkia tänä talvena. Sukulaisissa ja tuttavissakin on koko ajan joku sairaana. Saisi jo pöpöt hävitä meitä kiusaamasta.


Lähikuvaa värjätystä Fabelista. Lanka sopii hyvin värjättäväksi. Tulee siistiä jälkeä ja lanka kestää värjäysrääkin hyvin.
Lähetä kommentti