torstai 29. maaliskuuta 2012

ANGOSTURA , etukappale menossa


Etukappaleen kuviot noin puolessavälissä. Tällä viikolla ei neuletyöt oikein paljon edisty, koska teemme poikamme kanssa talon kevätsiivousta. Siihen menee aikaa , koska kremppojeni takia hommia täytyy jakaa monelle päivälle. Ilman poikani panosta homma ei enää onnistuisi viikossakaan. Perinteisesti olen lisäksi saanut pakollisen flunssan, mikä aina iskee ikkunoiden pesussa. Sisävaatteissa ikkunoissa roikkuminen, märät hihat ja hikoilu hommaa tehdessä takaavat tämän lopputuloksen joka kerta.
 Olen onneksi oppinut ottamaan homman muuten jo aika paljon rennommin ja se kotihirmu mikä olen joskus siisteyden suhteen ollut on menneen talven lumia. Kun huomasin ettei siinä siistissä kodissa asunut yhtään sen onnellisempia ihmisiä, päätin lopettaa moisen hirmuilun. Itse olin ihan hermoheikko, väsynyt, turhautunut ja varmasti todella ärsyttävä vahtiessani toisten touhuja. Nykyisin suljen silmäni monelle asialle, mikä olisi silloin saanut minut kiipeämään seinille ja kas vain maailmanloppua ei ole tullutkaan, asumme vain vähän sotkuisemmassa talossa :)
Siivoilu jatkukoon tämän viikon ja sitten taas voimme pojan kanssa keskittyä muihin kivempiin hommiin. Tai no hän opiskeluun, mutta minä pääsen taas keskittymään enemmän näihin rakkaisiin käsitöihini. Monta projektia onkin jo jonossa...
Lähetä kommentti