keskiviikko 1. helmikuuta 2012

VILUVARPAILLE SUOMALAISTA VILLAA YLLE

 Tottakai , sairastuin samaan flunssaan jonka  mieheni poti jo viime viikolla. Kurkku on niin kipeä, että istuskelen sängylläni hiljaisena , korvaa särkee, paikkoja särkee, on kuumetta ja kamala nuha ja päänsärky......ja KAIKKEA.
  Se valittamisesta, katsokaa minkälaista lankaa ostin Villanteelta Punomosta ! Piti heti aloittaa siitä neulomaan sukkia palelevien varpaiden suojaksi. Lanka on Pirtin kehräämön paksumpaa karstalankaa 140tex x 3 ja väri 721 Sateenkaari. Puikot 4mm KnitPro Cubicsit. Päätin neuloa näin värikkäästä langasta ihan vaan tavalliset perus-sukat ilman mitään hienouksia. Räkäinen särkevä pääni ei hienouksiin olisi ehkä juuri nyt oikein kyennytkään. Lanka on itsessään sen verran koreaa, ettei sukat muita koristuksia tarvitsekaan. Laitan parempia kuvia valmiista sukista kun ne ovat valmiit. Piti vain päästä jakamaan tämä langan ihanuus heti jonkun kanssa :)
 Lankavyyhdissäni oli lankaa melkein 200g, sen takia "kakku" on noin suuri. Saan tästä ihanuudesta ehkä vielä toisetkin lyhytvartisemmat sukat , jalkani kun ei ole kovin suuri.
Lähetä kommentti