keskiviikko 25. tammikuuta 2012

JA HOMMA JATKUU...

 Tässä kuva poolopaitani edistymisestä. Kovaa vauhtia ollaan menossa alaspäin ei sille voi mitään. Vitsi, vitsi omaa hauskaa jota ei varmaan kukaan muu ymmärrä ... Vähäsen vielä ahkerointia ja pääsen hihojen kimppuun.
Väriä en saa kameralla tallenntumaan oikein . Vaikka nyt on valoisaakin, se ei vaan onnistu ei mahda mitään. Oikea väri on paljon vihreämpi ei noin harmaa mitä kuvissa näyttää.
Ja lopuksi katsokaa mikä sukkalanka ! Ihanat värit. Palkitsin itseni kunnon ihmisenä olemisesta kun kävin äänestämässä. Annoin itselleni luvan ostaa tämän herkun ebaystä ja se tuli jo nyt postista, käsittämätöntä. Toinen käsittämätön juttu on se että tämän sukkalangan ostaminen Saksasta postikuluineen tuli halvemmaksi kuin saman kerän ostaminen täältä Suomesta kaupasta, jotenkin outoa. Tietysti tuo Regia taitaa kyllä olla Saksalainen merkki eli se selittää osan mutta ne postikulutkin...Itella on kyllä sikakallis kun vertaa muiden maiden systeemeihin. Lanka on siis Regian Garden Effects väri 3302 Geranium. Olen ihaillut muiden tekemiä sukkia jotka on neulottu tästä langasta ja halusin myös itse kokeilla. Lanka ainakin näyttää kerässä ihanalta <3 Ja ei kun sorvin ääreen , takaisin hommiin jatkamaan neulomista.
Lähetä kommentti