perjantai 16. joulukuuta 2011

JOPAN VILLURI , POJAN PAITA JA HONEY CARDIGAN Jopan villuri valmiina saajansa päällä. Ammattimaiset kuvat ovat myös Jopan ja tyttärensä Mariannan käsialaa. Lanka oli siis Cascade Wool 220 ja puikot 4,5mm Hiya Hiya -pyöröt. Malli kirjasta Knits men want / Basic cardigan.

 Toinen valmistunut työni on perusvillapaita Seitsemästä veljeksestä. Poikani ei välitä palmikoista eikä koristeista, joten neuloin hänelle ihan yksinkertaisen ylhäältä aloitettavan raglanpaidan. Ihan mukavaa oli taas välillä neuloa näitä telkkutöitä mitä voi tehdä rennosti ilman kaavioiden tai muiden seuraamista, mutta nyt kyllä jo kaipaa edes vähän jotakin "väsäämistä". Villuriin otettu mallia Raglan-Sleeved henley-paidasta, myöskin kirjasta Knits men want.

Siispä aloitin Veera Välimäen suunnitteleman villatakin Honey cardigan. Siihen saa ylös sentään neuloa vähän palmikoita ja mielestäni takki on todella tyylikäs. Lankana käytän taas tuota seiskaveikkaa, mitä minulla on varastossani. Työn etenemisestä postailen aina kun joulukiireiltä kerkeän :)

Lähetä kommentti