torstai 3. marraskuuta 2011

KARKASI MOPO KÄSISTÄ

Tänään posti toi tuon odottamani ihanan , ihanan, ihanan kirjan Kaikki lähti lapasesta. Olen nuuhkinut, katsellut ja kannellut sitä mukanani koko päivän. Mahtava kirja. Siinä on niin paljon luettavaa ja katseltavaa että siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Kirjassa on yli 200 sivua, melko paljon käsityökirjaksi siis.Toteutettavia malleja siirtyi jo kasapäin minun todo-listalleni. Valokuvat kirjassa ovat kertakaikkiaan mukaansatempaavia ja tuo kirjan nuuhkiminen (aivan tervettä, tiedän ) johtuukin paljolti ihanista lanka- ja mallikuvista. Painomusteen tuoksu voi olla koukuttava...Suosittelen lämpimästi. Jokaisen neulojan MUST kirja !!!
Lisäksi ostin tuolta Brooklyn Tweedin sivuilta muutamia ohjeita. Oli ihan pakko . Ostin mallien 

LEAVES OF GRASS


ohjeet. Nimet toimivat linkkeinä, josta pääsee katsomaan kutakin mallia. Mahtavia huivimalleja ja  Permafrostia aloitinkin tänään neulomaan valkoisesta 7 veikasta jota minulta löytyi kotoa. Teen mallin ensin halvemmasta langasta testatakseni että selviydynkö urakasta kunnialla ja sitten vasta valitsen jonkun ehkä "hienomman" langan toiseen versioon mikäli ensimmäinen onnistuu.

Jounin takki on neulomusten osalta valmis vain ompelutyöt vielä ja kaulus niin homma on valmis. Omassa February lady sweater takissani on vielä puolitoista hihaa neulomatta ja napit ompelematta niin sekin on pulkassa. Eikö jokaisella kunnon neulojalla pidä olla minimissään ainakin kolme projektia työn alla ?


Laadunvalvojana  tänään. 

Lähetä kommentti