lauantai 20. elokuuta 2011

SPLASH OF ECRU


Aloitin tuon villatakin neulomisen ihan heti. Olen niin innoissani. Ostin eilen 50 Villapeikolta hänen suunnittelemiaan ohjeita ja pakko päästä heti kokeilemaan niitä, aivan ihania ! Villatakkimallin nimi on oikeasti SPLASH OF BLUE ja alkuperäinen värikin siis on ihana sininen. Minulla ei nyt ollut käytössä tarpeeksi paksua sinistä lankaa, mutta tätä ihanaa Cascaden Eco Woolia löytyi ecrun( 8010) värisenä ja mielestäni se sopii tähän malliin mainiosti. Palmikot näyttävät aina kivoilta tälläisena luonnonvärisenä. Mallista ja ohjeista sen verran että rakastan tehdä tätä. Mallissa on tarpeeksi haastetta että mielenkiinto pysyy hyvin yllä.On melkein mahdototnta laskea tätä käsistään, koko ajan ajattelee vielä yksi kerros, miltä se sitten näyttää... mahtavaa. Ohje on kirjoitettu tosi hyvin ja jokainen palmikkokuvio on omalla selkeällä kaaviollaan tehty niin helpoksi kuin mahdollista. Tätä lisää, ostin vielä kaksi muuta ohjetta 50 Villapeikolta, niistä myöhemmin lisää.
Päivityskuvia villatakin edistymisestä. Tätä on siis niin ihana tehdä !! Rakastan mallia ja lanka on jo vanha suosikkini josta pidän tosi paljon eli ei paremmasta väliä. Puikkokoko on minulla 6mm eli vähän pienempi kuin ohjeessa (7mm) koska lankakin on ehkä vähän ohuempaa kuin alkuperäisessä ohjeessa Villapeikko on käyttänyt. Joka tapauksessa siskontyttöni kenelle tätä teen myöhästyneeksi synttärilahjaksi on myös kovasti siro eli saan hänelle sopivan koon puikkoja  pienentämällä ja ohuemmalla langalla. Lisäksi halusin että neuleesta tulee tiivistä koska valkoisesta langasta kuultaa kaikki rumasti läpi, jos neule on harvaa.

22.8.2011 Sitten vielä hihojen kimppuun ja napit.kastaminen ja blokkaus, niin valmista tulee . Tämä on tosi ihana malli, tykkään kovasti.


Lähetä kommentti