sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Mitkä värit

 Sain Daybreak- huivini valmiiksi ja tämä on huivihullutuksen huivini numero kaksi. Lähdin jälkijunassa mukaan ja yritän nyt neuloa huivin per viikko ellen enemmän.
 Nämä värit ovat ihan uskomattomat. Käytin Tico Tico kerän kokonaan ja raitavarinä toimivat siis jämälangoiksi sukkaprojekteista jääneet itsevärjäämäni Zitron Pro Naturat.
 Voin kuvitella että syksyn ja talven tulevat flunssat eivät minua masenna, kun kaivan tämän huivin ja aikaisemmin neulomani punaiset Tico Tico sukat itseäni hellimään . Ihminen ei kertakaikkiaan voi olla allapäin näitä värejä katsellessa.
Tässä vielä lähikuvaa raidoista, mahtavat . Kamerani pikselit eivät riitä kovin yksityiskohtaiseen näkymään, muttä näkee tästä sentään jotakin ja uusi  kamera on jo harkinnassa. Käytin työhön ensin 3,5 mm bambupyöröjä, mutta käsialastani tuli jostakin syystä niillä epätasaista. Vaihdoin siis Knit Pro -pyöröpuikot 3,5 mm ja niillä tuli paljon paremman näköistä, tiedä häntä miksi. Lanka kyllä luisti puikoilla paremmin ja se vaikutti varmaan lopputulokseen. Huivin malli on mielestäni todella hyvä ja se pysyy hartioilla ilman mitään kiinnitystä. Sen voi myös sitoa helposti kaulaan suojelemaan kurkkua jos viimat iskevät, eli käytännöllinen malli. Ehkä lopussa tuntui vähän tappavan tylsältä neuloa pitkiä oikeita ja nurjia kerroksia, missä ei paljon vaihteluita ollut, mutta kyllä senkin kesti kun tiesi ettei sitä ole loputtomasti edessä kun lankakerä hupeni hurjaa vauhtia.
Lähetä kommentti