tiistai 5. heinäkuuta 2011

Lankavarastoani


Olen tänään harrastanut vähän valokuvausta ja ottanut pakolliset blogikuvat lankavarastoistani. Nämä ovat   kuvia "sukka - ja huivilanka" varastoistani eli jokaista lankaa on korkeintaan vain muutama kerä.
Näitä IKEA:sta hommaamiani laatikoita minulla on neljä isoa,missä pidän lankaa ja kaksi pienempää, missä on sukka- ja pyöröpuikot. Pitkiä en juuri käytä, koska niiden kanssa neulominen kipeyttää ranteeni.
Isompia eriä samaa lankaa minulla ei juuri tällä hetkellä pahemmin ole koska kaikki on melkein neulottu saman tien pois kuleksimasta. Talven varalle on sentään ihanaa punaista Cascade yarnsin Pastaza- lankaa ,jota ostin 14 vyyhteä Kujeen alennuksesta. Ja sitten vielä 4 vyyhteä eli 1kg saman firman Eco woolia joka on valkoista ja yksi lempilangoistani.


Sitten siirrytään vielä hardwaren puolelle. Tässä kuvia puikkolaatikoistani  Pidän aina puikot alkuperäispakkauksissa mikäli mahdollista, koska mielestäni ne pysyvät paremmin niin järjestyksessä. Näkee aina puikkokoon ja ei tarvitse häärätä puikkomitan kanssa jos ei ole ihan varma.Muutenkin olen sen verran laiska ihminen että inhoan tavaroiden etsimistä ja niin yritän pitää neuletavarat mahdollisimman hyvässä järjestyksessä. Inspiraatiohan siinä menee ohi jos jatkuvasti juokset jonkun tavaran perässä.
Seuraavassa päivityksessä toivottavasti kuvia painajaishuivistani,joka on jo muuten päättelyvaiheessa. Opin kirjasta uuden päättelytavan joka on hidas kuin taivas ja vie näin ollen sillä silmukkamäärällä aikaa. Ehkä se joskus valmistuu. Aloitin myös Drops Safran-langasta  Lubov- huivin joka on mukavaa yksinkertaista neulomista tuon painajaishuivin jälkeen. Huivimalli on muuten samasta kirjasta(Brave new knits) joten siinä on  monta kivaa mallia.

Lähetä kommentti