keskiviikko 30. tammikuuta 2013

ROCKY COAST 2 JA RUMPLED - SUKAT


Malli: Rocky Coast Cardigan / kirjasta Coastal Knits , Hannah Fettig
Lanka : Drops Nepal , menekki 600g
Puikot : Knitpro Cubics 5mm ja 6mm


Anteeksi nyt taas nämä sängyssä napsitut kuvat. Flunssa piru iski tännekin ja täällä tuli nyt eilen vietettyä ilta ja sama jatkuu tänäänkin. Sain tämän kummitytön lahjan valmiiksi muutama päivä sitten , mutta laitan kuvat vasta nyt kun synttäri on tänään. Onnea Milja <3 Saat takin kun tulet käymään, ehkä siis jo parin päivän päästä : )

Rakastan tätä pintaneuletta yli kaiken. Se on vaan niin kaunis. Pehmeästä alpakka-villalangasta neulottuna pinnasta tulee ihanan pehmoisen oloinen ja lämmin. Hyvä ominaisuus ikuiselle vilukissalle kuten Miljalle.


Villatakin hihat vaikuttavat onnettoman kapoisilta vaikka neuloin niihin hitusen tuota lisätilaakin. Onneksi kokeilin saajan päälle tätä takkia kun hihat olivat vielä neulontavaiheessa ja kyllä se päälle mahtui. Luulen että hihat ovat tarkoituksella näin naftit. Niiden on varmasti tarkoitus pitää takkia paremmin yllä kun muuten se valahtaa helposti olkapäiltä pois , ainakin jos on pienet hartiat.


Ihanaa neuletta <3


 Malli : Rumpled, kirjasta Socktopus 17 pairs of socks worth showing off/ Alice Yu
Lanka: Drops Fabel, menekki 100g
Puikot: varressa KnitPro Karbonz 2,5mm ja jalkaterässä KnitPro Karbonz 2mm . Pyöröt tietysti .
Koko : L 37Uudet tyttömäiset pitsisukkani. Malli uudesta kirjastani. Mukavaa flunssaneulomusta. Taitaa muutenkin iskeä taas pahanlainen sukkaneulomushimo....


 Kirja-aleista löytöjä :
 Näin paljon uusia sukkamalleja kympillä !Alice Starmore - fanina olen tätä himoinnut pitkään. Kirjoneuleetkin taas kiinnostaisivat ja ne ovat nyt myöskin taas niin IN .Kirjoneulekiinnostukseen viitaten.... Nyt minulla on siis kaksi kirjaa täynnä kirjoneulemalleja. Kyllä kelpaa. Aiemmin kirjastostani löytyi vain nuo 90-lukulaiset pakolliset Kaffe Fassetit, jotka ovat aina ihania, mutta hitusen lisää ei haittaa.


Ja vielä yksi kirja jota olen himoinnut. Carol Fellerin ihania palmikoita. Upea kirja !!


Äidin hoitsu . Olen joskus aikaisemmin ottanut kuvan meidän perheen kissahoitsusta. Silloin hän hoiti poikaamme joka oli sairaana. Nyt hän vuorostaan on istunut äipän seurana kun äippä on kipeänä ja köhii kummasti.


Rakas, rakas kisupoika <3 <3 <3
Lähetä kommentti